Saturday, 25 February 2012

Doddle ke Dodol?

Assalamualaikum w.b.t =)

Saja-saja nak update sebab tak ada kerja. Buka-buka folder nampak la gambar ni, lepas tu mula la datang idea memenuhkan blog. Lukisan ni aku lukis 2 tahun lepas. Aku pun tak tahu boleh dipanggil doodle atau dodol? Sebenarnya aku tak berseni pun. Macam tangan tak berbedung. Dulu aku rajin bukak paint sebab nak tengok aku berbakat ke tak, tapi hmm tu je yang aku boleh cakap. Budak tadika lagi terer dari aku.

 

3 comments:

  1. hik3..tp sy nk blaja make up la pulak :)
    asyik kne tgr je nape x pki lipstick -.-''

    ReplyDelete
  2. dodol pun boleh jugak lah...buat dodol durian..prhhhh...hehe..erk..komen ni sesuai ke ngn n3 kat atas..hehe..soriiiii..datang merapu kat sini..

    ReplyDelete