Saturday, 5 January 2013

Rezeki Dari Allah =)

Assalamualaikum w.b.t =)

Terima kasih banyak-banyak pada kawan-kawan yang ucap tahniah kat saya. Hari ni saya last day kerja kat Bukit Gambang Resort City ni. Alhamdulillah, saya dapat kerja baru kat Jabatan Kesihatan Negeri Pahang, lusa saya lapor diri dah. Sebelum tu macam biasa la, saya tinggalkan entry untuk semua, sikit sebanyak gambar saya tunang hari tu. Doakan segalanya berjalan lancar ye kawan-kawan sebab orang cakap dugaan tunang ni besar. Doakan jugak saya baik-baik aje kat tempat kerja baru. Nanti ada kelapangan saya jejak kawan-kawan ye =)

 Barang hantaran untuk pihak lelaki. Lagi 1 kek tapi dalam peti =)

 Sesi menyarung cincin risik & tunang =)

 She & He =)

50 comments:

  1. Sama cantik dan sama padan. Tahniah :)

    ReplyDelete
  2. Hai awak!
    Tahniahhhhh:)
    Semoga baik baik je di tempat kerja baru nanti. Cepat kawen plak. Kekekeke :D

    ReplyDelete
  3. Wah dah tunang. Congratz n semoga berjaya di tempat baru ;)

    ReplyDelete
  4. sys ker tu..?? woww sangat gojess laa sys.. Chot doakan semuanya berjalan dengan lancar..Amin mudah-mudahan..wahh dpt keje baru..mmg rezeki thaun 2013 ni..chot doakan sys baik2 jer yer kt sne..

    p.s : sys dlu kos apa yer??*ishh chot ni,sume nk thu.hahaha

    ReplyDelete
  5. comeynyee husna..lain plak muka dia..emm seri le tuuu...hehe..moga ke jinjang pelamin ye..

    ReplyDelete
  6. sweettt.. rezki dpt kje bru n tung..

    ReplyDelete
  7. so cute.. so handsome.. padan.. dan.. jealousnye~!!

    ReplyDelete
  8. Cantik :-) tahniah ye. Moga dipermudahkan jalan untuk melangkah ke alam perkahwinan.
    Eh dapat kerja baru ye. Tahniah tau!

    ReplyDelete
  9. cantiknya..!!

    btw, tahniah sbb dapat kerja baru n bertunang :-)

    ReplyDelete
  10. tahniah...rezeki berganda.. jd tunangan org n dpt keje baru..

    ReplyDelete
  11. hihik sweet couple..moga dipermudahkan sumenye.aminnnn

    ReplyDelete
  12. HUHUHUHU best2 akak selamat bertunang tau!!! :) tahniahhh again!

    ReplyDelete
  13. cantiknye "she" tu.. hihi..tahniah dear.. wahh dpt keje gomen yer? tahniah juga! :)

    ReplyDelete
  14. salam husna..nak tnye bile awak dpt surat tawaran tu dari tarikh awak tau status lantikan tu dah tuka ke lantikan tetap...sy punye pon dah tuka ke lantikan tetap 19.12 ritu...tp tggu punye tggu xde pon surat sampai :'(

    ReplyDelete
    Replies
    1. saya dah lapor diri 7hb baru ni. surat lapor diri dari KKM 20hb dec tapi saya dapat surat tu 29hb dec. dapat tak surat dari SPA suruh buat medical check up?

      Delete
    2. sy dah call SPA..dorg ckp sy dah diterima..tp bukan under KKM..under JPA..sy pon tatau la..surat xde pulak sampai..tp status dah tuka LANTIKAN TETAP.

      Delete
    3. saya hari tu dapat surat dari SPA dulu suruh buat medical check up, SPA ada attach borang tu. lebih kurang sebulan lepas tu dapat surat dari KKM suruh lapor diri. LANTIKAN TETAP tu akan diserap secara berperingkat, semalam pun ada yang lapor diri under KKM, kiranya dah batch ke-3 sekarang ni. ada call JPA tak tanya pasal status awak? takut terlepas untuk lapor diri je sebab surat tak sampai.

      Delete
  15. cantiknya adik nurul... alhadulillah rezeki tunang dapat kerja baru... tahniah ya dik...

    ReplyDelete
  16. tahniah tau dik, insyallah semoga kekal n selamat hingga naik pelamin, comei nyer awak, mcm budak2 akak tgk ehhehe

    ReplyDelete
  17. Tahniah kak :)) status kite samalah, tunangan org hihi

    ReplyDelete
  18. Comel laaaa nurul.
    tunggu gmbr byk bykkkk

    ReplyDelete
  19. simple n nice...tahniah ayut...slamat bertugas yek =)

    ReplyDelete
  20. comelnya akak..eh akak dpt kerja yg interview aritu eh?beznya..thniah akak.

    ReplyDelete
  21. as-salam..tahniah sebab dapat keje baru dan tahniah sebab dah jad tunangan orang.
    jaga diri ye dik:D

    orng kata darah manis :D

    ReplyDelete
  22. tahniah buat kamu yer.. menarik aku tgk buah tu... nak sikit boleh? hehehe... semoga semuanya berjalan lancar nanti.. amin

    ReplyDelete
  23. Alhamdulillah. Rezeki.. Hehe taniah juga :)

    ReplyDelete
  24. tahniah bebanyak..hehehehehe
    all the best lepas ni

    ReplyDelete
  25. seronoknya dah nak kawen.. semakin stress di sini :p

    ReplyDelete
  26. assalamualaikum Husna
    tahniah Husna. akak tumpang gembira. erm sabtu minggu lepas ada juga akak balaik area jengka sbb kawan akak kawin.

    ps: adakah kita pernah setaman perumahan?dan berjiran?
    alamak punya lah akak busy dengan dunia akak.

    ReplyDelete
  27. untung r.. bersyukur.. :)

    saya dah update...
    hope dapat tolong walaupun agak susah.... :(

    ReplyDelete
  28. tahniah! nanti nak kawin jangan lupa jemput taw! hehe

    ReplyDelete
  29. tahniah =) mmg besar cabarannye..tp bile dah kawen hati tenang =)

    ReplyDelete
  30. tahniah kak. dari saya umi dan seisi keluarga !

    ReplyDelete
  31. Tahniah...bila nak awen nyer...hehehe

    ReplyDelete
  32. Tahniah..
    alhamdulillah, rezki berganda

    ReplyDelete
  33. eh,,dah lama x berblog ni,,tau2 kak husna dah tunang..nway,,tahniah ye..=P

    ReplyDelete
  34. wahhh tahniah kak :) semoga semuanya berjln lancar.

    ReplyDelete
  35. Semoga selamat smpai diijab qabul nnti..tahniah dpt kerja baru..

    ReplyDelete
  36. salam Husna. Macam mana tempat kerja baru, ok ke? Dah lama tak berblog ni..Rindu Husna :)

    ReplyDelete
  37. waaa..lamanya tak dengar cerita akak...dah tunang..dah tukar kerja...cantik sangat akak...tahniah dan tahniah kak..:)

    ReplyDelete
  38. salam kenal. dugaan bertunang ni memang banyak. yang penting kita jaga hubungan kita dengan Allah bersungguh2, insyaAllah Allah jaga hubungn pertunanagan kita :)

    ReplyDelete
  39. sibukker... nnt senang jengukler

    ReplyDelete
  40. Tahniah husna..ada terjumpa kat fb husna ni kwn dengan bdk sekolah sy dulu..tp tk ingt siapa..husna ni sek agama ke dulu?

    ReplyDelete