Friday, 30 December 2011

Farewell : Nor Hafizah Sulaiman

Assalamualaikum w.b.t =)

Tinggal sehari je lagi kita nak sambut new year & ni adalah farewell yang terakhir bagi tahun 2011. Semalam 29 Dec 2011 bersamaan hari khamis, kami buat farewell lagi. Kali ni farewell Nor Hafizah Sulaiman (Account Assistant). Tapi kami kat office panggil dia kak Fiza. Takkan nak panggil nama penuh kot, macam nak ambil attendance masa sekolah je. Kali ni kami buat farewell makan ikan bakar pulak di Ana Ikan Bakar Petai, Tanjung Lumpur. Tapi tak semua dapat join sebab ada hal masing-masing.

Kak Fiza resign sebab nak kahwin dah. Kena ikut husband & jadi full housewife. Sedih la sebab kak fiza very caring person, suka gelak & rajin walaupun kadang-kadang sedikit garang. Garang ke? Lepas ni dah tak ada la orang sapu office, kumpul sampah & kemas-kemas. Lagi satu kak Fiza ni pembekal kerepek-kerepek. So, kami suka la ambil kesempatan mengorder banyak-banyak. Tapi bukan free tau, semuanya berbayar. Masuk toilet pun kena bayar 30 sen sekarang, ada hati nak free. Kak Fiza nanti jangan lupa kami kat sini tau, rindu-rindu la kami selalu, melawat la kami selalu, bawa stock kerepek selalu-selalu jugak. Kami doakan majlis kak Fiza 7 & 8 Dec ni berjalan dengan lancar dan mendapat keberkatan dunia akhirat. Tunggu kedatangan kami. Muar kami datang!!!!

Farewell Kak Fiza : 29 Dec 2011 : Ana Ikan Bakar Petai, Tanjung Lumpur



2 comments:

  1. Wah...ana ikan bakar....akak selalu makan kat sini Husna..

    ReplyDelete