Friday, 30 March 2012

Bowling 1 Malaysia

Assalamualaikum w.b.t =)

Pergh dah lama tak pegang bola bowling, semalam lepaskan gian segian giannya. Haish macam orang ambil dadah je aku ni. Main bowling ni pun sebab selasa depan ada tournament. Konon-kononnya training la ni. Haha bajet pemain kebangsaan betul, padahalnya tournament dengan staff-staff company je. Biar gambar je  bercerita, sakit tangan membowling semalam. Lepas ni nak taip guna kaki lak. Alasan paling tepat, sebenarnya malas nak perah otak. Hihihi.





 Game 1 : Alololo seciput je.

Game 2 : Hmm boleh la nak kembang-kembang hidung sikit.

P/s :  Kenapa tajuk macam tu? Sebab ada Melayu, Cina & India =)

13 comments:

  1. kalau bab cuci longkang, serah kah uncle... kah kah kah!

    ReplyDelete
    Replies
    1. waa uncle gedek la :), tq uncle datang sini :).
      saya pun sama suka cuci longkang dari cuci lantai. hehe.

      Delete
  2. bestnya dapat main bowling...

    ReplyDelete
    Replies
    1. yup. boleh release tension walaupun markah seciput je. hehe.

      Delete
  3. mmg satu malaysia hehehehe...lama xjenguk bz la dear

    ReplyDelete
  4. lama gak xmen bwling..beshnyaa..

    p/s: craft tu setiap stu hrga len2.. Pm yui kat fb lau nak tau detail ea..TQ =)

    ReplyDelete
    Replies
    1. yui : orite :), suka tengok sebab comel2, 1 day nak order jugak :).

      Delete
  5. 20/10 ni family day kat kontan..ingat nk try bowling..huhu...bes kot..?

    ReplyDelete