Monday, 12 March 2012

Wedding Day : Siti Farhana Zainal Bakri @ Hana & Taib

Assalamualaikum w.b.t =)

Waa pack betul jadual aku dari Jumaat hari tu, kalah Perdana Menteri. Hari ketiga dengan rehat yang kurang pergi majlis kahwin yang kedua. Selamat dah jadi isteri orang dengan sekali lafaz. Memang kenangan terindah la. Dulu seorang kawan yang selalu dengar cerita kawan-kawan, bagi nasihat bagai dah jadik milik orang lain selama-lamanya. Sedih ada happy pun ada. Sebelum ni majlis tunang dia aku datang, majlis kahwin dia pun aku datang. Nak makan nasi minyak pun ye, nak kumpul dengan kawan-kawan pun ye. Semoga kawanku & suami berbahagia dunia akhirat, dapat anak yang soleh & solehah. Amin.






 

   



9 comments:

  1. waa bestnya tgk org kawen hihi

    ReplyDelete
  2. slm knl..
    eh ada batch tuh cute

    ReplyDelete
  3. noor : salam pkenalan :). sy ske jgk batch 2, cute :)

    ReplyDelete
  4. A very well-written post. I read and liked the post and have also bookmarked you. All the best for future endeavors
    IT Company India

    ReplyDelete
  5. dtg tuk tgk entry baru heheheh

    ReplyDelete
  6. noor : jln2 la ag, jgn malu jgn sgn :)

    ReplyDelete
  7. jln lg heheheh mana entry baru nih

    ReplyDelete
  8. @noor
    time ksh jln2 kat blog yg xde pape ni :). xtau nk update pe, xde xtvt. nk update p mlncong xprnh p luar ngare. nk update psl ank x kawen ag. nk update psl mknn x terer sgt msk. hihi. insya Allah 2 3 ari ag sy update entry bru :)

    ReplyDelete