Sunday, 25 March 2012

Staff Day

Assalamualaikum w.b.t =)

Ha ni teman nak cerita pasal Staff Day. Staff Day ni hari untuk staff-staff berjimba-jimba, berseronok-seronok dan yang paling tepat sekali mandi-mandi la. Hari Selasa memang waterpark tutup kecuali cuti sekolah dan Public Holiday. Aku tak mandi pun, just jalan-jalan tengok diorang mandi. Ala-ala mak guard la, kalau ada orang lemas aku selamatkan (confirm tipu). Haha. Yang paling penting aku tunggu, mestila makan-makan je. Buruk perangai.

Aktiviti belah pagi tak seronok sangat sebab just mandi mandi dan mandi. Petang lak ada volleyball. Aku confirm la tak masuk, maklum la dah tua, tak larat nak serve bola. Mana la tak mudah dapat penyakit disebabkan orang-orang yang malas macam aku ni. So, disebabkan aku mandi pun tak, main volleyball pun tak, makan ye, aktiviti bergambar je la yang aku buat. Jangan salahkan aku sebab orang yang ajak aku bergambar, aku ikut je. Dari 1 jadik 2 3 4 dan 5 gambar aku yang perasan artis. Hehe.










6 comments:

  1. thanx dear datang blog on9 biz kita...suka nye mandi manda

    ReplyDelete
  2. @ikafantasi :
    welcome :). tq sebab jadi follower blog saya yang takde pape ni :)
    datang la sini nak mandi, dialu-alukan :)

    ReplyDelete
  3. wahhh..syoknya bermandi manda..tapi selalu lepas mandi manda macam tu, muka mesti burn..-__-"

    ReplyDelete
  4. @anis :
    mesti burn punya, datang la sini mandi2 :)

    ReplyDelete