Thursday, 13 September 2012

Dah Gatal, Bodoh Pulak

Assalamualaikum w.b.t =)

Apa tanggapan kawan-kawan kat saya kalau baca status kat bawah tanpa saya cerita hal sebenar? Adakah lebih teruk dari gatal?
  

33 comments:

  1. kenapa ni akak...story la lagi... "M" tu lelaki ke? kawan akak?

    ReplyDelete
  2. dia meroyan kot..cemburu buta.huhu

    ReplyDelete
  3. glurpp ... cantiknya bhs dia. kesian laki dia tggung malu

    ReplyDelete
  4. Ceritalah kalau ianya tidak mengaibkan dan tidak memberikan tanggapan yang bukan2. :)

    ReplyDelete
  5. ai,,macam tu pon orang tu nak marah...musykil2...agaknya takut laki die lari kot.hii

    ReplyDelete
  6. apekes tu dikk..
    baeek nyer sound tu!
    mendidih plak bace komen tu.. huhuhu

    ReplyDelete
  7. huihhh napa ni akak??huhu

    p/s:yeke xlh klik..t ayu tgk..tq inform akak ;-)

    ReplyDelete
  8. ayooooooooooooo. pmpn mcm neh pun hado?? tak nak laki dia frenz dengan org delete jer fb laki dia tuh. huh! pelik betoi. saya lak tetiba jadi emo akak. huh!

    tanggapan saya : laki dia add kak husna. kat husna approve. dan kata trima kaseh. gatal ker? banyak lagi perkara gatal kot. pelik2 apa jadi kak??

    ReplyDelete
  9. ayyoo naper nih dik.. sori lama akak xkesini bz sikit...
    take care yer

    ReplyDelete
  10. si kata tu mungkin gf si jejaka yang awak apprve. mungkin si kata tu tak tahu yang bf dia add awak tu. dia macam terjah nerjah je tu.

    hehehe sabar je la.. tapi kebenaran sudah nampak, sebab laki tu yang add awak kan.

    #tak tahu betol ke idak, my expectation saje :) kalau tak btol. sorry ye :)

    ReplyDelete
  11. aiyoo Dalam satu messege tu berapa byk dosa dh dia dpt..
    mntak2 dia insaf =.="

    ReplyDelete
    Replies
    1. huh! cantiknya bahasa... cemburu tahap apa dah mcm ni...

      Delete
  12. Karenah manusia kak..harap bersabar dengan apa jua yg dihadapi..:)

    ReplyDelete
  13. geram plk bila baca status tu...psycho kot dia...hehehe...

    ReplyDelete
  14. geram plk bila baca status tu...psycho kot bdk ni..hehehe...

    ReplyDelete
  15. aduh...ni namanya serkap jarang kan..

    ReplyDelete
  16. ni msti kes wife dia jeles awak berkwn ngn laki dia kt fb kn? aduhla tanya la kt laki dia elok2 , camne blh kwn jgn la sedap2 nk tulis gitu... menjatuhkan maruah diri sndiri je... takde adap sopan tul

    ReplyDelete
  17. cakap dekat bini die tuh
    'sape suruh laki akak aprove?? skg sape yg gatal? ;p )

    hahahahhha pompuan saiko tuh dik...saboo lah eh...

    ReplyDelete
  18. oooo..cam ni ceritanya...takpelah yang penting bukan niat kita begitu.... biasalah salah faham ...cuma iktibar utk kita..apa2 hal pun siasat dulu supaya tak malu sendiri nanti...

    ReplyDelete
  19. alamak...dah kene tuduh mcm tu lak...sabar.....susah kita bako kita bako

    ReplyDelete
  20. bini die perasan laki die mcm aaron aziz kot.padahal....kite2 yg kenal 'M' tu pandang sebelah mata pon x kan husna?

    ReplyDelete
  21. kesiannya pompuan tu.sis pun ade laki.ramai jea pompuan add dia cakap mcm tu.tak ade langsung sis nak jeles.huhu
    maybe sebab sis tahu mcm mana laki sis kot.maybe laki pompuan tu penah buat hal kot.sebab tu dia hot semacam.or perasan lelaki dia ramai peminta..huhu

    ReplyDelete
  22. mmg sesuai sgt tajuk tuuu .. haha . mcm lah laki dy aaron aziz . thuih!

    ReplyDelete
  23. sian kakak. kene serang erh. sape org tuh? wife org yg approve kakak ke?

    ReplyDelete
  24. hahahaha!!! ada gak kes org cmgini!!!
    post mcm ni plak kat fb dia!!
    toce2 dah block!!!

    ReplyDelete
  25. haha apehal tu?eishh tak baik la makcik tu nak mngamuk kat wall fb pulak.habih sume org tngok.hmm

    ReplyDelete
  26. Uhuhuh!mcmni pnya pesen pn ada...buat mali kaum bini skalian je,ahahaahah!!

    ReplyDelete