Tuesday, 4 September 2012

Segmen : Follow Blog Kamu

Assalamualaikum w.b.t =)

Charlie invite saya join segmen pertama dia. Lepas tu  Cik Froggie tag saya pulak untuk join segmen yang sama. Lepas tu, terhasil lah entry ni. Thanks Charlie & Cik Froggie =) Jom kawan-kawan! Ramai-ramai kita join segmen ni, lagi ramai lagi meriah =)

 Click banner untuk tengok syarat-syarat & join segmen  ni =)

 Follower saya sikit je =)
 

Ok, dah siap! Yahoo! =)
Sekarang saya nak tag orang pulak. Mangsa-mangsanya :
Eiqa
Sue
Wani

41 comments:

  1. Wish u best of luck..
    hahah ad aku la dlm followers tu xD

    ReplyDelete
  2. I follow.. hehe selamat menjoin.=)

    jemput baca en3 baru..=)
    http://lolz-l.blogspot.com/2012/09/inilah-insan-yang-wajib-kita-cintai.html

    ReplyDelete
  3. Selamat Bersegmen...semoga follower bertambah..

    ReplyDelete
  4. dari segmen sama .. dtg lawat n follow kamu ^^

    jom ^^
    http://nazlyizan.blogspot.com/2012/08/segmen-follow-blog-kamu.html

    ReplyDelete
  5. selamat bersegmen.. akak dah lama xjoin segmen :-)

    ReplyDelete
  6. Assalamualaikum Husna
    selamat ber segmen Husna.
    suka akak tengok Husna rajin mengupdate blog
    terima kasih ya sudi berikan komen di blog akak.
    maaf ye sebab masa sepanjang akhir ramadhan dan awal lalu
    akak tak berkesempatan menjengah blog dan terlepas kad raya Husna.

    ReplyDelete
  7. Selamat follow memfollow dan menambah follower

    ReplyDelete
  8. wah join segmen yee ... good luck :)

    ReplyDelete
  9. terima kasih husna sbb bg link tu dkt akak ;-)

    ReplyDelete
  10. rajin deme yak...

    http://ummuainries.blogspot.com/2012/09/terima-kasih-sangat-sangat.html

    ReplyDelete
  11. buat jangan tak buat...
    akak kurang kerajinan sikit...

    ReplyDelete
  12. datang dari segmen yg sama

    dh follow sini :)

    http://azzafdzal.blogspot.com/2012/09/segmen-follow-blog-kamu.html

    ReplyDelete
  13. heheh all the best ....support dr blkg

    ReplyDelete
  14. Ibu datang membalas kunjungan..
    Alhamdulillah, akhirnya bertemu juga dgn blogger dr Jerantut..
    Kalau tak keberatan, blh tau Jerantut tu kat mana?

    ReplyDelete
    Replies
    1. area ulu cheka, nama kg saya kg.koi :)

      Delete
    2. Tak jauh dr tempat akak..
      Jom join segmen ni,
      http://ibuberbicara.blogspot.com/2012/09/hanif-idrus-segmen-menerjah.html

      Delete
  15. akakkkkkkkkkkkkkkkkkk!!! hadoiiiiiiiiii lamanya tak kesini. akak sihat?? banyak kojo lagi ker??hihihihi. men tag2 nampak! huhuhu nak join! nak join! satg bila ingtan sue dah pulih balik. mcm mana nak join segmen su join kak! huhuhuhu. dah mcm tulis entry plak neh. huhuhuhu. bai2!!

    ReplyDelete
  16. singgah sini dari segmen yang sama

    http://www.mialiana.com/2012/09/segmen-follow-blog-kamu.html

    ReplyDelete
  17. dulu time follower 100 lebih melompat smpai lngit,ehehehhe

    ReplyDelete
  18. follow sampai lebam tau..hikhik/...gd luck

    ReplyDelete
  19. singgah sini dari segmen yg sama :)
    selamat bersegmen :)
    shida singgah dan follow juga :)
    no.34 http://www.duniashida.com/2012/09/segmen-follow-blog-kamu.html

    ReplyDelete
  20. eh2 aida baru nak terjah husna untuk segmen nie.. hehe :) aida pun join jugak segmen nie.. bertambah dah eh follower husna

    ReplyDelete