Monday, 3 September 2012

Otak Akan Rosak Bila

Assalamualaikum w.b.t =)

Sumber : Diari Muslimah 2012

37 comments:

  1. Nak kena byk berimaginasi la mcm ni xD
    Kena byk2 juga makan makanan yg boleh menjadikan otak kita cerdas, dan melakukan aktiviti yg boleh mengaktifkan otak kita, like menghafal.

    ReplyDelete
  2. alaa..selalu ada masalah dengan no 2..-__-"

    ReplyDelete
  3. oh.. tang kurang berimaginasitu akak memang takder sebab husband akak kata akak suka berangan.. berangan ngan berimaginasitu tak samaker...

    ReplyDelete
  4. oops, kena ambil perhatain ni..

    ReplyDelete
  5. smua ada pd sy kecuali 1 , 6, 7. :D

    ReplyDelete
  6. thx for info sihat ni dear.. hurm, followers x ramai xpe, janji peramah. :)

    ReplyDelete
  7. aku selalu je tak amek breakfast...huhu....

    ReplyDelete
  8. oh tidak!!!!!

    menutup muka ketika tidur????

    ReplyDelete
  9. manis tak boleh masam boleh tak?
    meh sini ciksu nak belanja mkan pelam, nak ?


    http://lobaksusue.blogspot.com/2012/09/jom-menyicah.html

    ReplyDelete
  10. terlebih tido tu mmg wajib la..haha

    ReplyDelete
  11. takutnya!! thanks for sharing sis :)

    ReplyDelete
  12. haishh banyak tanda2 otak nak rosak ni..huhu

    ReplyDelete
  13. adoi,, semuanya terkena... huhu

    ReplyDelete
  14. kena lebih berimaginasi nih. nice info..

    ReplyDelete
  15. no 1 : minum kre brakfast r kan? @.@
    no 2 : tiap kali makan, orang akan cakap "tambah r lagi, sikit sangat makan" <-- so tak pernah terlebih r kan? =P
    no 3 : memang tak suke manis2
    no 4 : yang ni takleh nak watpe @.@
    no 5 : kurang tido tu ye kot.. -__-
    no 6 : motif???
    no 7 : dah tak sehat, memang rest je r
    no 8 : imaginasi?? sentiase =P

    ReplyDelete
  16. Good info here.. Mesti diamalkan ni

    ReplyDelete
  17. alamak sy kuat tido...huhu..lemah la otak camni..:)

    ReplyDelete
  18. Wah kena banyak berimaginasi ni.. Tq for sharing dik...

    ReplyDelete
  19. ada jugak dua tiga benda selalu terbabas buat.. hahaha.. padanla kuat lupa tak ikut sunnah jaga otak nie. harus diperbetulkan.. hehe

    *husna aida ada tag husna join segmen, nanti kalau free2 nak join, join la eh.. hehe :)

    http://www.diarisifroggie.com/2012/09/segmen-follow-blog-kamu.html

    ReplyDelete
  20. ohhhh..baru tau...saya jarang serapan pagi..huhuuu

    ReplyDelete
  21. adehhh. kite rajin tdo. hikhik

    ReplyDelete
  22. berimaginasi tu selalu tapi kuat mkn pun ye jugak tu.. hihi

    ReplyDelete
  23. dulu akak suka tidur tutup muka pehtu..terlebih tidur dan terlebih makan :p

    ReplyDelete
  24. fiza tido suka mtutup muka dengan bantal. hehehe. :D

    ReplyDelete
  25. edy sempat minum susu je pagi2..lambat.hehehe

    ReplyDelete
  26. yer ker kak?? adoiiiiiiiiiii sue neh kan suka tutup muka bila tidur. hurmmmmm lepas neh kena tutup kaki plak ler huhuhu

    ReplyDelete
  27. oh tak nak!!!tak nak otak rosak!!!!!!!!!!tidak!haha bahaye ni tdo berlebihannn.

    ReplyDelete
  28. macam banyak je kene ngn saya..huhuhu

    ReplyDelete
  29. info bermanfaat...cuba elakkan perkara2 di atas..

    ReplyDelete
  30. lepas ni kne slalu berimaginasi la nih ! hehe

    ReplyDelete
  31. husna, akak xpastilah yg org blm kawen or blm beranak leh guna or tak.. tp ada yg komen entry tu cakap.. "org tua mereka tak bg guna sbb blm beranak.. takut terlebih ketat.."... :-)

    ReplyDelete
  32. jangan rosakkan otak kamu
    otak ada rahsia yg kamu tak tahu
    otak boleh melihat, kamu tahu tak tu
    otak boleh mendengar, mengertikah kamu
    otak boleh membawa kamu terbang...

    ReplyDelete