Saturday, 13 October 2012

Shila Hamzah Ke Bukit Gambang

Assalamualaikum w.b.t =)

Cuma short entry je hari ni. Minggu lepas 07/10/2012 ada function Gabungan Persatuan Cina Pahang. Pihak management kena turun padang tolong operation. So, hari tu kami jadik PIC (person incharge) tengok waiter/waitress. Kalau diorang tak sempat nak serve makanan untuk guest, kami la yang kena tolong back up. Merasa la jugak kitorang jadik waiter/waitress walaupun malu. Macam superwoman la pulak rasanya. Malas nak cerita pasal function tu, tapi cuma nak cakap artis jemputan hari tu Shila Hamzah. Hehe. Shila cantik, ramah dan tak sombong ye. Tapi gambar saya dengan Shila tak ada pun sebab saya bajet artis jugak hari tu =)


Bila malam kami bertukar jadi macam ni. Macam budak sekolah pun ada. Oh no! Terserlah keketotan saya kat situ. Hihi.

25 comments:

  1. macam budak sekolahla.... comei2 semuanya....

    best jadi waitress???

    ReplyDelete
  2. bestnyer.. nape x tangkap gambar ngn shila..

    ReplyDelete
  3. Eh... 7/10 tu kakcik pun ada kat sana. :)

    ReplyDelete
  4. wahhhhhhhh untung ler dapat jumpa shila hamzah! huhuhuhu

    ReplyDelete
  5. Husa kerja kat Gambang ke...?

    ReplyDelete
    Replies
    1. Laaa baru perasan eja nama salah..Maafkan kamiiii eeeee..

      bln september ari tu akak ada bw anak2 g sana...kalu tak bleh jumpa...hehe...kalau sudi laaaa....eceh..!

      Delete
  6. hehehehe mmg mcm bdk sekolah... tp sesekali ok gk kan...
    best gk kan blh tambah pengalaman kan camne nk serve tuh..akak paling salute kalu nengok kt hotel tu selalu yg diaorang amik pinggan kotor sampai penuh tgn... huhuhu

    ReplyDelete
  7. wahh beznya dapat jumpa shila..cantik tak dia?hehe

    ReplyDelete
  8. xpernh jumpa shila berdepan..tgk dlm tb bnyk kali dah..hihi.

    ReplyDelete
  9. nasib baik tak ada gambar dengan shila..kalau tak, jeles..haha

    ReplyDelete
  10. Nape xtanye syila nak amek gambar ngn saye tak.sy pon retis jugok.haha...

    ReplyDelete
  11. a'aa shila ni mmg peramahkan.. akak tau pun sbb sblm ni pnh tbaca entry psl dia.. :-)

    ReplyDelete
  12. Best nya jumpa artis face to face.

    ReplyDelete
  13. oh akak tak ambik gamba ngan shila sebab aq lagi retisss kan.haha err kite org biase2 nak ambik gamba ngan akak yg retis ni buleh?haha :P

    ReplyDelete
  14. Walaupun dalam keadaan terpaksa menjadi PIC cum waitress, but really enjoy with it.
    Dapat pengalaman serve tetamu with Chinese Food Course.
    <>hehehe... ^_^

    ReplyDelete
  15. loo ngapa tak tangkap gambo ngan retiss...hehe

    ReplyDelete
  16. dah makin popular shila hamzah skrg ni ^^

    ReplyDelete
  17. wah! tak sangka aida berkawan dengan retis.. haha. Tinggi jugak shila tu eh. Comel je semua pakai baju ala2 koir tu.. :P

    ReplyDelete
  18. wah... comel2 pakai bju waitress.. teringat lak time praktikal dulu, kne pkai cm chef..

    ReplyDelete