Monday, 29 October 2012

Makan-makan

Assalamualaikum w.b.t =)

Dah cuti 4 hari, tapi tetap tak puas, rasa nak up lagi sampai seminggu. Mesti ramai yang tengah cari-cari mood kerja termasuk saya. So, sebelum mood kerja datang kita buat entry dulu. Ok, Rabu baru-baru ni saya balik kampung, kakak ajak kami makan-makan kat luar. Mak tak payah penat-penat masak untuk kami semua. Lagipun yang balik cuti raya haji ni tinggal yang bujang-bujang je. Makan-makan kat luar ni kiranya sambut birthday ayah (01/10/2012) dengan adik (22/10/2012) la. Hari tu kami makan kat western food. Sebelah western food ada kedai makan biasa. Kalau tak makan western food boleh la order kat kedai makan sebelah. Senang kan? =) So, siapa-siapa yang datang Jerantut, nak cuba western food, kedai tu betul-betul depan Masjid Besar Jerantut. Datang jangan tak datang ye =)

 Tengok gambar ni makan macam dalam hutan kan?

Tapi sebenarnya tak sebab kat depan macam ni =)
Ayah malu-malu je bergambar, mak tetap steady walaupun mata dah layu =)

27 comments:

  1. salam husna.....
    akak datang kalau husna nak belanja makan he heeee.....

    ReplyDelete
  2. best kan bila dpt kumpul mcm ni..


    selamat hari raya aidiladha dik.. blm terlmbt kan..

    ReplyDelete
  3. Jjcm ni- siap promote tu. CiM dh lama tk g pahang la..
    Say hb to them

    ReplyDelete
  4. cool lah tempat makan nye. makan western ala2 tradisional gtu. ada atap nipah ;)

    ReplyDelete
  5. nampak sedap bile dinikmati bersama family

    ReplyDelete
  6. best lah makan with family... best moments ever... ^_^

    ReplyDelete
  7. Assalamualaikum Nurul Husna,

    EEEmmmmm sedapnya menjamu selera he.he...
    Selamat Hari Raya Aidil Adha...

    ReplyDelete
  8. wah...boleh try ni bila blk jerantut nnti...susah nk cari restoran best2 kt sana..huhu

    ReplyDelete
  9. mmg bestkn dpt mkn2 dgn family mcm ni :)

    ReplyDelete
  10. husna je y ceria siap kasi peace lagi tue..hehe

    ReplyDelete
  11. Sedapnya makan ramai-ramai.. Meriahkan :-)

    ReplyDelete
  12. dah lama sgt x g jerantut tuh..huu

    ReplyDelete
  13. amboiiiiiiiiii sedapnyaaaaaaa makan kak! huhuhu bila nak belanja neh??? huhuhu

    ReplyDelete
  14. as salam

    oo..kedai ni penah try dulu tp western dia tk penah lagi.. :)

    ReplyDelete
  15. seronok makan2 yer :)

    saya dah update..
    selamat hari raya aidiladha

    ReplyDelete
  16. lama tak makan western. hihihi.

    akak, sorry lame sangat tak datang sini.
    dah tukar keje baru. memang busy gile. :(
    tak sempat nak jalan2 blog orang.

    thanks tau singgah blog buruk kite tu. bace kite merepek2. hehehe

    ada mase kite datang sini :)

    ReplyDelete
  17. mmg pun...rse cuti 4 hari tu tak cukup je..hoho

    ReplyDelete
  18. bezkan dapat luang masa dgn family ;-)

    ReplyDelete
  19. akak bese singgah makan kat deretan gerai situ kalau hala ke jerantut ...

    ReplyDelete
  20. akak pun sk mkn western... sedap kan :-)

    ReplyDelete