Saturday, 21 April 2012

Satu Masa Dulu : Bukit Broga, Semenyih

Assalamualaikum w.b.t =)

Dulu famous pasal Bukit Broga, sekarang pun famous lagi & ramai yang still naik. Orang naik aku pun mesti la nak ikut naik jugak.  So, aku berjaya naik walaupun tercungap-cungap macam ikan kurang oksigen. Yes! Terbukti aku orang kampung sejati. So, kalau naik memang harus la bergambar kat celah-celah lalang tu termasuk aku.


 Broga Hill : 10th July 2011

8 comments:

  1. dah xleh nak berktviti camni sgt..huhuh.

    ReplyDelete
    Replies
    1. takpe la, jogging2 je, leh kuarkan peluh jugak :)

      Delete
  2. cantgik yer bukit broga nih...akak xpnh sampai hehehe. klau panjat konpom kurus

    ReplyDelete
    Replies
    1. hihi. saya kalau naik lagi, confirm sakit badan, dah lama tak excercise. hehe

      Delete
  3. xpernah lg p. dari aritu nk p tp tk p. tp sy ni jenis cpt semput n sakit dada kalau jalan byk2. rasanya cam tak sesuai je aktiviti ni :(

    ReplyDelete
    Replies
    1. oo. bahaya2. memang tak digalakkan pegi kalau camni. Lagi pulak kat situ banyak kawasan yang curam.

      Delete