Monday, 5 November 2012

Aidiladha 2012

Assalamualaikum w.b.t =)

Aidiladha kami biasa-biasa je. Lagi pulak yang ada kat rumah anak-anak bujang mak ayah je. Kalau aidiladha kami tak ada sesi bersalaman macam aidilfitri. Ayah pun pergi masjid awal. Aidiladha kan orang ramai buat ibadah korban. Pagi-pagi raya tinggal la kami 4 beranak. Sebab tak tahu nak buat apa, suruh mak pakai cantik-cantik nak ajak bergambar. Mak pun layan jela perangai anak-anak =)


23 comments:

  1. husna yg pakai cermin mata kan??.. cantiklah :-)

    ReplyDelete
  2. salam husna.....
    cantik je...anak beranak nie bergambar nampak kiut je he heeee....

    ReplyDelete
  3. beznya ayu aidiladha kli ni xmriah gmbar pn xda..hehe

    ReplyDelete
  4. Wah aidil adha pun mcm meriah eh :)

    ReplyDelete
  5. sama la husna..kat sini sepi je raya aidiladha nihh..tapi zaman akak sekolah menengah dulu meriah juga..sekarang tak dahh..kalau kat johor..raya dia cam raya puasa..meriahh

    ReplyDelete
  6. salam aidul adha..

    rumah Husna kat jerantut tu kat mana..?

    ReplyDelete
  7. cantiklah mak akak.. anak2nya pun sama je semua muka ha. Semua berseri macam maknya jugak.

    ReplyDelete
  8. mcm aidilfitri jerk . . comel kak husna :)

    ReplyDelete
  9. saya tak dek pun bergambar time raya haji hari tu..huhu

    ReplyDelete
  10. raya haji kali ni..saya tak bergambar pun dengan family..huhu

    ReplyDelete
  11. selamat hr raya haji :)

    saya dah update :) jom check

    ReplyDelete
  12. wewiiittt..
    ayunyer cik husna kite ni ;))

    ReplyDelete
  13. Sama lah. Tapi Mieya, pagi-pagi raya dah pulang ke kampung.

    ReplyDelete
  14. jelesnyer...raya haji tak bergambar pun

    ReplyDelete
  15. suwitt gitu..mak ikut je nak bergambar..hehe

    ReplyDelete
  16. Dua beradik je ke..sama muka dua2 tu wlaupun sorang pkai cermin mata..

    ReplyDelete
  17. canteknyaaa gambar neh! semuanya kak serius. suasana, warna. dan orang diaaaa hehehe

    ReplyDelete