Tuesday, 26 June 2012

27 Jun Yang Ohsem =)

Assalamualaikum w.b.t =)

Hari ini buat entry dua perenggan je dan tak bergambar. Esok saya ada interview SPA. Takutnya, rasa macam ada harimau yang tunggu nak makan saya kalau tak dapat jawab soalan. Macam-macam perasaan keluar, risau, berdebar semua ada. Kalau tengok jam, rasa macam masa tu tengah kejar saya, kalau tak bukan main masa tu bergerak macam siput. Dalam masa yang sama macam-macam persoalan timbul, apa la soalan yang akan diorang tanya esok. Walaupun risau, berdebar, takut tapi makan tetap selera, tidur tetap lena. Risau ke macam tu? 

Hari esok jugak genap la umur saya 25 tahun. Oh no! Saya dah tua rupanya. Rasa macam baru 20 tahun. Tak puas lagi rasanya duduk bawah ketiak mak ayah. Hehe. Ok back to normal. Mudah-mudahan saya lulus interview tu esok, mana tahu rezeki hari lahir. Kakak-kakak, abang-abang, adik-adik kat sini doakan saya lulus ye, lancar dan tenang saya jawab untuk esok. Doakan jugak interviewer tu tak tanya saya soalan pelik-pelik. Mana tahu keluar soalan tamadun mesopotamia, memang saya lari terus keluar bilik interview tu. Terima kasih yang mendoakan saya =)

36 comments:

  1. happy bufday tu youuu kak una :)
    org first wish.. hahahha :D

    ReplyDelete
  2. Nurul sebaya dengan anak sulung makcik (segan pulak nak bahasakan diri kakcik). Semoga dapat menjawab soalan dengan tenang dan berjaya dalam temuduga tersebut. InsyaAllah.

    ReplyDelete
    Replies
    1. hehe, saya anak ke-7, boleh je bahasakan kakcik. mekasih banyak :)

      Delete
  3. gud luck kak..moga ade rezeki ye..

    ReplyDelete
  4. GUD LUCK ADIKKU...

    akk baru nak gitau... anda di tag... tapi nurul dah tau dulu...

    btw... masa interview tu... jgn bagi nampak neves... relax jer... ok

    ReplyDelete
    Replies
    1. mekasih banyak2 :)

      mekasih tag saya, kalau ada masa, saya join :)

      aiyak, saya ni darah gemuruh. hihi

      Delete
  5. eh...atas saya rupanya..selama ni panggil husna je..hehe...sorry...apapun, goodluck ye..:)

    ReplyDelete
  6. husna good luck. kak nor doakan yg terbaik buat husna. hadiri intvw mmg gementar .....

    ReplyDelete
    Replies
    1. thanks kak :) kecut perut nak tunggu esok ni. hihi

      Delete
  7. dapat interview kat mana dar?besnya ayu tunggu tak dapat2 lg..hehe..gudluck tau..buat yang terbaik ;-)

    ReplyDelete
    Replies
    1. interview kat kuantan, under kementerian kesihatan. saya ni baru dapat, tiap tahun update SPA. mekasih ayu :)

      Delete
  8. gd luck dia.. doakan terbaik utk awak ye

    ReplyDelete
  9. appy besday dik... gud luck juga untuk interview tu nnti yer..
    between nnti dh abis interview tag akk yer.. nak dgr cerita apa yg org tu interview husna.. ^_~

    ReplyDelete
    Replies
    1. thanks kak. nanti saya update pe yang dorang tanye. takut ni..

      Delete
  10. happy besday husna...
    cool ok..semoga exam esok berjalan dgn lancar..

    kami kat sini tunggu update yg gembira dr kamu....

    ReplyDelete
    Replies
    1. mekasih ;)

      keputusan lulus@tak bulan 8 nanti, lagi la rasa bdebar..

      Delete
  11. goodluck =) dlu pernah 2 kali test PTD je..xpernah interview.. ni utk jawatan ape?

    ReplyDelete
  12. ooo kiranya husna tmuduga ms hari lahir lah yer.. InsyaAllah.. akak doakan mg interview tu berjaya.. mg ia jd adiah harijadi yg paling best :-)

    good luck!

    ReplyDelete
    Replies
    1. a ah. interview masa hari lahir, mekasih kak :)

      Delete
  13. selamat hari lahir... gudluck utk intebiu esokkk..

    ReplyDelete
    Replies
    1. hepi belated beday my dear...
      semoga terus diberikan kesihatan yg baik hendaknya...amin...
      umur 25 tahun tu dah cukup matang utk kawen tu...ekekek...

      anyway, amacam interview?

      Delete
    2. mekasih ;)
      kawen? takde orang dtg minang ag ni. hihi

      fuhh neves yg amat, suare jadik vibrate tibe2, skrg ni twkl jela :)

      Delete
  14. wah SPA...all the best...hehehhehe senyum lebih sikit kat penemuduga tu.kikiki kiddng

    ReplyDelete
    Replies
    1. tak sempat nak senyum n kenyit mata, org yg tmuduga 2 siyes sgt. hihi

      Delete
  15. Hepi besday dik n i wish u luck...chaiyokkkkk...

    ReplyDelete
    Replies
    1. mekasih ;) alhamdulillah sume dah selamat :)

      Delete
  16. all the best. semoga dapat jawab dengan tenang. selamat hari lahir jugak :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. boleh tahan jugak soklan wana, mmg rasa xdpt pn SPA tu. mekasih wish ;)

      Delete
  17. hari 27jun jugak sy dtg mengomen.
    so, good luck oke . and happy besday

    ReplyDelete