Wednesday, 8 August 2012

Cameron Highland

Assalamualaikum w.b.t =)

25 tahun tinggal kat Pahang, ni first time pergi Cameron Highland. Malu je rasa. Ni pun plan last minute. Kami gerak pukul 1.30 tengah hari, sampai sana pukul 5 petang. Sampai-sampai sana je banyak tempat dah tutup. Terpaksa la bergambar je kat mana-mana yang nampak cantik. Kesian. Lepas berbuka puasa kat sana, kami gerak balik, sampai rumah pukul 12 malam. So, sebab tak dapat masuk Strawberry Farm, Bee Farm semua, kami anggap ni survey je. Insya Allah akan datang lagi kalau tak ada aral melintang =)

Baju merah & purple : anak saudara

Jangan tertipu ye. Kulit saya tak sehalus mulus macam tu =)
Baju purple & hijau : adik & kakak

42 comments:

  1. wahh seronok nye..

    awk duk hotel mana ek???? leh email sy -nik.norfarizam@gmail.com

    ReplyDelete
    Replies
    1. saya balik hari je =)

      kat sana banyak hotel n homestay yang murah2, yang saya nampak hotel paling murah rm88 =)

      Delete
  2. lamanya tak jejak CH tu....last pegi masa sekolah menengah dulu...

    dear, kad raya dah sampai...tengs dear!! suka suka suka!!!

    ReplyDelete
  3. eh tubuhkan geng baru ke? bese geng adik beradik :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. a ah. sekarang ecah n yaya pulak join kitorang. k.omel dah tak boleh nak ajak jalan2 :)

      Delete
  4. aduhla lwt beno kamu grk dik, kalu akak pg2 pas subuh dh akak grk... heheheh

    ReplyDelete
    Replies
    1. pagi tu saya tolong ayah kat kebun kak, kalau tak sebelum sahur dah gerak. hehe.

      Delete
  5. akak yang mana satu neh?? hihihi
    hadoiiiii nk p cameron gak!!! huhuhu
    tak der laaa tulisan akak cntek dan unik nampak cm tulis dengan tangan kiri.
    kan biasa orang2 yang tulis tangan kiri neh tulisan dia unik cntik. hihihii

    ReplyDelete
    Replies
    1. heeeee comei! kak! akak laaa jadiii!1 weeeeeeee nak ikut2!! kalau akak buat! hihihihihi

      Delete
    2. akak kalau jadik organizer memang tak p la kita sampai sudah. hik3

      Delete
    3. hahahah alaaaa saya yakin akak boleh! malaysia boleh! hahahaha :)

      Delete
  6. saya teringin nak pergi cameron...bestnya...

    ReplyDelete
  7. best giler g sn!!! trasa nk g lgi.. nape xpegi teh boh punye, lg syiok tau..




    sayanggg, kad raya kamu sudah smpi.. mekaseh byk!!

    ReplyDelete
  8. Comeynyaaa diaa:)) Yana tak pernah pi cameron...

    P/s : Tinggal saja kat malaysia , cameron , sarawak , sabah , terengganu , tak pernah p lagi , hahahhaha .*takda kaitan:))

    ReplyDelete
  9. waa... best wooo pi cameron..
    ritu x sempat tour daa...

    ReplyDelete
  10. waaaaah
    semangat tu p survey
    heheheh
    family vacation ye nanti

    ReplyDelete
  11. Terkenang ja masa honeymoon dedulu hi hi.....bila la agaknya nak p Cameron lagi ni...

    ReplyDelete
  12. chumil adik beradik nih...

    ReplyDelete
  13. JAUHNYA BUKA PUASA... HEHEHE

    P/S: AKK DAH TERIMA KAD RAYA... CANTIK... TQ

    ReplyDelete
  14. wah.. ni baru sesi survey ye :)

    buka pose kat cameroon tu.. hihihi.. best ke?>..

    ReplyDelete
  15. haz xpernh lg g cameron highland. hahha

    ReplyDelete
  16. wahhh :D. untunglahh dpt pergi sana :( entah kite ni bila lah lagi uhuk!!

    ReplyDelete
  17. bestnyee cameron..tapi nak turun je pening..hehe

    ReplyDelete
  18. Wah berbuka puasa kt sana ye..lain kali kena pergi lg la sbb byk tmpat tk dpt masuk kn..

    ReplyDelete
  19. Hamboi, budak bertuah niiiii..tingginye berbuka pose...hehe..

    ReplyDelete
  20. saya teringin nak g Cameron Highland..selalu mcm tu kan..sebab kita rasa tmpt tu dekat je dngn kita..kita rasa anytime je boleh pg..kesudahannya tak juga pegi..pelancong dr luar msia lebih dahulu smp dr kita kahkahkahkah

    ReplyDelete
  21. ayu lg lah masa kcik2 dulu ja..dah besar ni tak g lg..hehe

    ReplyDelete
  22. sorry husna lama kaknor xkesini..wah bestnyer g cameron. lama juga akak xkesini last pegi 2 thn lps...
    alamat akak husna bg email akak emailkan

    ReplyDelete
  23. sekejap jer pergi tu..ruginya x dpt masuk tempat-tempat menarik kt situ..:)

    ReplyDelete
  24. best2 tempat fav saya tu kalau ada duit lebih.hehe...

    ReplyDelete
  25. seronoknyaaaaaa....lama dah CiM tak gi camarooon. bulan2 puasa ni taknak pergi, bila sejuk cepat laparnyeee...

    takpa kalau kulit tidak mulus, janji hatimu tulus dan mulus dik.

    Sayang kamu Husna, kad raya dah dapat, thanks.

    ReplyDelete
  26. lame tak pegi cameron.last pegi last year.hihi ch dh tak sejuk mcm duluuuuu

    ReplyDelete
  27. pergi cameron hari tu rasa mcm taknk balik je..hehe <---over.

    ReplyDelete
  28. pegi dgn rombongan skolah je dulu.tgh merancang jgk nak pegi bwk naufal.

    ReplyDelete
  29. hehehe lama gak tak p cameron.last p ngan family.padahal dekat je ngan umah

    ReplyDelete