Wednesday, 15 August 2012

Kad Raya Sampai

Assalamualaikum w.b.t =)

Alhamdulillah semalam hujan. Akhirnya, basah jugak bumi. Bangun sahur tadi, dengar bunyi katak je sahut menyahut. Tengok kat luar. Oh! Hujan rupanya. Lena betul tidur malam tadi sampai tak sedar hujan turun. Ok, tu intro je. Sebenarnya saya nak ucapkan terima kasih banyak-banyak pada Nadzirah Sofia, Ayu dan Ejulz sebab bagi saya kad raya. Setakat ni saya dah terima 3 keping kad raya. Tengok kat bawah, jangan tak tengok. Mintak maaf gambar tak berkualiti sangat, handphone saya cap ayam je =)

Kad dari Nadzirah Sofia


Kad dari Ayu 

 Kad dari Ejulz
Ejulz siap bagi duit raya singgit lagi =)

32 comments:

  1. seronoknyer dapat kad raya. Tq husna utk kad raya tu, dan KA nak wish selamat hari raya utk husna sekelurrga, mohon maaf andai ada salah silap spjg kita kenal dalam dunia blogging ni ye

    ReplyDelete
  2. wiwiiiiitttt org tu dpt kad raye :D duit raye pn dptttt..wewiiitttttttttt hehehe

    ReplyDelete
  3. best kan dapat kad raya..kad raya saya tak sampai lagi ye kak..?

    ReplyDelete
    Replies
    1. akak bagi anis alamat jerantut kan? rasanya dah sampai, jumaat ni akak balik kg, akak tengok :)

      Delete
    2. a'ah..jerantut...ok kak..:)

      Delete
  4. wahh siap dengan duit lagi ya..hehe

    ReplyDelete
  5. wah siap dapat duit ghaya lagi husna =)
    masuk tabungan tau, jgn beli mercun plak..hi3

    ReplyDelete
  6. seronoknya siap dapat duit lagi...

    ReplyDelete
  7. bestnye dpt kad raya..saya? stu pon takde..sobsobbsss

    ReplyDelete
  8. Oklah tu, singgit baru cantek..

    Tunggu kad CiM eah..

    ReplyDelete
  9. wah akak siap dapat kad raya lagi tu.... best nyeee... share la sikit dua kupang.. hehe

    ReplyDelete
  10. wah.. bkan je dapat kad, siap ngan duit raya sekali :)

    ReplyDelete
  11. syok lerr dapat kad raya hehe..akak lom dapat lagi..to nurul..selamat hari raya aidilfitri..

    ReplyDelete
  12. wahh, untungnya dapat kad raya. jelous jelousss. hehe

    ReplyDelete
  13. siap dpt duit raya tu..bestnya..:)

    ReplyDelete
  14. best2 dapat banyak kat raya

    selamat hari raya

    ReplyDelete
  15. lawa2 kad raya dia, untung la sis dpt duit raya lg. hehehe

    ReplyDelete
  16. wah dpt kad raya.. slmt hari raya :D

    ReplyDelete
  17. Amboi kad raya selit2 ngan duit raya tu..Bestnya... Tq Husna, akak dah terima kad raya dr Husna...

    ReplyDelete
  18. Kesakitan tak selalu berujung pada kesengsaraan.
    ade yang bergambar sndiri lg.cun la

    ReplyDelete
  19. hee...siap update kat blog ag...sy pun da dpt kad raya tu...time kasih :D

    ReplyDelete
  20. Bestnyerrr dapat kad raya...Cik Zai satu pun takda...

    ReplyDelete
  21. sonok la dapat kad rayaaa...
    saya dapat kad dalam facebook jer...
    :)

    ReplyDelete
  22. dapat duit raya lagi woo... rezki..

    ReplyDelete