Monday, 21 May 2012

Ambil Angin Teluk Cempedak

Assalamualaikum w.b.t =)

Setelah sekian lama duduk kat rumah bila hujung minggu, tak bersosial dengan kawan-kawan, otak pun dah jadik tepu, macam katak bawah tempurung pun ye jugak. Semalam baru la keluar ambil angin kat Teluk Cempedak. Tapi tak ada angin pun semalam, aku je yang angin =) Dah lama tak pergi sana, banyak jugak yang bertukar. Laluan pejalan kaki pun dah tukar. So, tak payah risau la lepas ni kaki terjerlus masuk dalam lubang. Boleh jalan dengan confident, berlari pun no hal punya, confirm selamat. Eh, jangan percaya sangat sebab bahaya tu kat mana-mana je. Hehe. Lepas dah makan angin, kita makan nasi lak. Thanks to Wani sebab belanja kami semua =)


 Fiza (Black White), Wani (Purple), Jue (Pink)

39 comments:

  1. teluk cempedak..lama tak pergi....

    ReplyDelete
    Replies
    1. datang la lagi anis, nanti leh jumpa =)

      Delete
    2. lepak2 ngan kawan mmg best kan..

      Delete
    3. yup. boleh kongsi2 masalah n pendapat. hehe.

      Delete
  2. teluk cempedak kat mane eh..?Selamat Menyambut Bulan Rejab... =)

    ReplyDelete
    Replies
    1. teluk cempedak kat kuantan, pahang =) selamat menyambut bulan rejab jugak =)

      Delete
  3. eh rasa belum komen tapi kat atas ni tulis your comment has been saved. huhuhu.

    bestnya pantai !
    lama tak pergi pantai.

    ReplyDelete
    Replies
    1. apa pon tak boleh. hik3

      datang la pahang, nanti akak bawak wana p pantai =)

      Delete
  4. waa saya pnh pi skali..cantik..

    ReplyDelete
  5. klau akak blk kg sabtu mlm suka melepak kt TC ni..org ramai suka!

    ReplyDelete
    Replies
    1. tc memang penuh sokmo. kalau lepak malam2 sejuk sikit, siang panas.

      Delete
  6. dah lama saya tak pergi teluk cempedak..mesti dah lain kan

    ReplyDelete
    Replies
    1. memang dah lain, sekarang dah banyak kedai macam tempat expo tu =)

      Delete
  7. teluk cempedak di luar pagar...
    bila lagi aku ler sana main kejar2...


    hehehee

    ReplyDelete
  8. wah,,bez nye..lama x pegi situ..sekarang takut nak g pantai,,takut tsunami..huhu

    ReplyDelete
    Replies
    1. betul jugak tu, akak takut mandi pantai, tak pandai berenang, risau.

      Delete
  9. lama x pegi telok cempedak sis penah datang sekali jerk dulu...

    ReplyDelete
  10. wuwu..xpernah smpi sana.. nt la plan g sn.. cambest je..



    thx dear sudi singgah n follow.. =)

    ReplyDelete
    Replies
    1. datang la pahang =)

      welcome =) mekasih follow me back =)

      Delete
  11. akak dh lama sgt tak ke TC ni dik.... last masa study thn 2002 gitu...

    *salam kunjungan semula

    ReplyDelete
    Replies
    1. datang la jalan2 bawak Rayyan Izzan =)

      *mekasih kak =)

      Delete
  12. Syoknya jenjalan ngan kengkawan. CiM teringin nk buat cam ni ngan lady2 w/o mens around.

    ReplyDelete
    Replies
    1. masa bujang ni je boleh jalan2 macam ni =)

      Delete
    2. Tkpa, dah kawen nnti pown leh buat lg. Tp make sure hubby spoting & kngkwn still sekepala.

      Delete
  13. sy pnh 2 3 kali g tc... ms belajar kat kuantan dulu.. tp dh lama la :-)

    ReplyDelete
    Replies
    1. pegi negeri lain mesti la kena jalan2 tengok tempat orang =)

      Delete
  14. Wow bestnyer jenjalan... tul tu kena keluar hirup udara yg segar dan pemandangan yg lepas, barulah minda segar.. he.. he.. bilalah nak sampai TC ni..

    ReplyDelete
    Replies
    1. kalau tak otak pun tak leh nak fikir. hihi. datang la bila2, bawak family =)

      Delete
  15. waaaa.. seronok jalan2.. :)

    ReplyDelete
  16. Hoi! Situ banyak monyet la! Dia rampas uncle punya twistis! Monyet punya monyet!

    ReplyDelete
    Replies
    1. hik3. saya kalau jalan situ takut nak bawak makanan sebab memang dah tahu kena rampas punya. monyet2

      Delete