Monday, 14 May 2012

YO! Pekan Explorace

Assalamualaikum w.b.t =)

YO! Pekan @ Youth of Pekan anjuran Majlis Belia Daerah Pekan. Walaupun aku bukan orang Pekan, aku masih belia tau. Sweet 17 gitu. Tak sedar diri betul. Hihi. Masa karnival ni, aku dengan kawan-kawan masuk Pekan Explorace. Walaupun tak menang RM3000, kami dapat la jugak hamper RM20. Yang penting pengalaman masuk explorace tu. Aktiviti lain, bola jaring ada, futsal ada, battle of the band ada, yang lain-lain tak tahu =)

Ada artis & DJ jugak hari tu. Neelofa dengan FBI. Neelofa cantik tau, macam dalam tv tu la cantik dia. FBI hitam manis dia tu la, kelakar macam dalam radio. Lepas tu ada Datuk Najib & Datin Rosmah. Mesti la kena ada, Datuk Najib kan orang Pekan yo. Ok, karnival tu habis pukul 5. Akibat berjemur dari pagi sampai petang hasilnya, muka aku jadik macam panda. Kalau kat China bahagian mata panda hitam tapi aku kat bahagian mata putih, yang lain hitam. Ni namanya panda Malaysia =)



Kereta kasut =)

28 comments:

  1. Replies
    1. betul2. baju meriah, karnival tu double meriah =)

      Delete
  2. Replies
    1. memang best & meriah ejulz, tak rugi join walaupun kena amik cuti. hehe

      Delete
  3. hidup pekan..akak org pekan hihihi..
    kt karnival ni kawan akak nama akhri jantan ada nyanyi2 heheheh

    ReplyDelete
    Replies
    1. oo yeke..hihi
      saya ada nampak nama 'jantan d pekan'.kawan akak la kot hari tu yang cakap2 tu =)

      Delete
  4. syokkknya...ada kereta kasut tu....

    ReplyDelete
    Replies
    1. ada kereta lain jugak yang pelik2, tapi yang ni paling berkenan, rasa nak culik bawak balik. hihi

      Delete
  5. wah cantik la t-shirt korang......YO! Pokan !!!

    ReplyDelete
    Replies
    1. sempoi habis keta kasut tu..

      p/s: salam, tengs drop by my blog n following mine, dtg sini nak follow balik, nice blog!!

      Delete
    2. nape la takde jual kereta ni kat proton. hihi

      p/s : mekasih =)

      Delete
  6. best ni... tak menang takpe... janji enjoy dan mesti dapat kawan baru...

    ReplyDelete
  7. bagus2..join ni buat badan jd sehat..

    johariblogger.blogspot.com

    ReplyDelete
    Replies
    1. betul2. saya ni dah la jenis malas excercise. hihi

      dah jenguk2 n follow jugak =)

      Delete
  8. best nya main explorace. huhuhu

    dah lama tak main. kali terakhir main pon dah tak ingat. huhu

    ReplyDelete
    Replies
    1. akram bebel lagi kat wana ni. semua tak ingat. hik3

      Delete
  9. Gambar Neelofa mane? hehe =D Best masuk explorace dengan kengkawan.kalau x menang pun xpe sebab pengalaman tu yang penting :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. jauh nak amik gambar sebab penuh orang nak tengok neelofa. tapi dia memang cantek, kecik je orangnya =)

      Delete
  10. dulu pernah join "yo bendang" sebab semua aktiviti berunsur bendang n kampung..sanagt seronok bila main bowling buah kelapa hehehe

    ReplyDelete
    Replies
    1. ''yo bendang'' tapi lagi seronok kalau aktiviti2 dekat kampung =)

      Delete