Wednesday, 2 May 2012

Mee Sup! Ho Liau Ke?

Assalamualaikum w.b.t =)

Seronok bila tinggal kat hostel ni. Banyak benda boleh belajar. Contoh, bila rajin, semangat masak tu berkobar-kobar biar buat cekodok je pun. Berkobar tu sama dengan berkobar nak pergi shopping. Fuhh! Tiba-tiba ayat jadik hiperbola. Padahal masak tak ada la pandai mana. Tapi boleh la nak isi perut bujang ni. Orang cakap campak-campak je. Ha, ni aku campak-campak jadik mee sup. Tapi bila malas, makan megi je, tak pun pergi rumah kakak. Haha. Malu rasa nak buat entri pasal makanan. Hari tu buat kek, kek tu degil tak nak naik, lepas tu rasa pelik. Oh! frust terus.

 Mee Sup orang bujang. Tak berseri lansung. Hihi.

Ada ke orang makan mee sup dengan telur dadar? Haha.

16 comments:

  1. okelah dr xde bende nk makan. dr segi rase & serving tu bole improve lg.. nmpk sedap juge

    ReplyDelete
    Replies
    1. wah! orang terer masak komen la. hihi

      Delete
    2. berbaloi juge stay kt ostel. bole bkk stall kt depan umah la cmni

      Delete
    3. kalau bukak kedai dah kaye kite. benti terus keje sini. hik3

      Delete
  2. untung la tu ada jugak nak di makan..saya ni tengah fikir nak beli apa buat dinner nanti..hehe

    ReplyDelete
    Replies
    1. saya tukang masak amatur =)

      buat tempoyak ikan patin la dinner ni anis. hihi

      Delete
  3. Replies
    1. alamak uncle dah bau mee sup saya la. hik3

      Delete
  4. dik teringat zmn dulu2 mkn megi pama

    ReplyDelete
    Replies
    1. a ah la kak... ni pama versi tak pedas sangat ni. hihi.

      Delete
  5. mak oii sedap btul nampak..tiba2 teringin gak haha..

    ReplyDelete
    Replies
    1. nampak je sedap zoey, tapi memang sedap pun. hik3

      Delete
  6. pandainye !
    hehehe.

    kite suka kalau ade bakso :D

    ReplyDelete
    Replies
    1. makanan orang bujang. hihi

      bakso sdp sbb de bbola dging =)

      Delete
  7. eh2,nmpk menarik apa.. ok la ada telur dadar..yui buh sos.. ok x??hihi.

    ReplyDelete
    Replies
    1. lagi terer ni makan dgn sos. hihi
      lain orang orang citarasa, yang pnting tank kena isi. hihi

      Delete