Friday, 11 May 2012

Satu Masa Dulu : Teluk Batik & Lumut

Assalamualaikum w.b.t =)

Wallah! Teluk Batik & Lumut memang cantik! Aku tak bodek orang Perak ye, tapi serius memang cantik. Teluk Batik bersih pada pandangan aku yang agak rabun ni. So, kat sini kitorang sempat la naik bot pusing-pusing tengok Marina Island Resort. Bayar RM10/pax tak silap aku. Kalau kat Lumut pulak banyak jual seafood product. Sapa-sapa datang Perak singgah la kat sini ye. Moh kita pakat ramai-ramai pergi Perak! Ye Pah Bedah ye =)


Teluk Batik & Lumut : 09 July 2011

18 comments:

  1. alah dah lama tak pergi pantai :(

    ReplyDelete
    Replies
    1. maknenye wana kena pegi la teluk batik ni. hihi

      Delete
  2. yui dok perak tp lama dah x p situ..hihi.

    ReplyDelete
    Replies
    1. dekat takpe, bila2 je leh pegi =) sy jauh ='(

      Delete
  3. hari tu pergi jugak lumut ni..tapi panas sangat sangat...terus tak ada mood ambik gambar..hehe

    ReplyDelete
    Replies
    1. betul memang panas tapi sy ttp bgambar sbb tak tahu bila lagi nak dtg sini. hihi

      Delete
  4. wahhhh.. nak g jalan2 jugakkkkkkkkkkk... hehehe

    ReplyDelete
  5. penah p skali ngn member...tp tk mandi...syok gak

    ReplyDelete
    Replies
    1. saya pun tak mandi sbb x bawak baju spare, kalau tak belasah jugak mandi. hehe

      Delete
  6. memang betul pun dr part parking,tandas, jualan cenderamata dan makanan sampai laa kat pantai memang nampak ok laa berbanding pantai lain sebab saya orang perak hahaha bukan nak puji tempat sendiri tapi kenyataan...

    ReplyDelete
    Replies
    1. betul2. memang bersih kat sana, seronok je nak jalan =)

      Delete
  7. SAYA TAK SAMPAI LAGI.... HUHUHU...
    MEMBER UMAH ORG PERAK... TAPI TAK PELAWA PUN... HIKHIKHIK... (mampus aku kalau di baca komen ni)

    ReplyDelete
  8. tak ajak pon eh?!

    (uncle tak suka laot... sebab anti hitam... tapi jau hitam takpe.. hehe)

    ReplyDelete
  9. teluk batik tu dekat dengan rumah saya...tu pon dah lama tak pegi :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. takpe dekat. bila2 boleh pegi. saya kena pegi sebab jauh =)

      Delete