Thursday, 26 July 2012

Kad Raya Top 20 Commentators

Assalamualaikum w.b.t =)

Pengumuman! Pengumuman! Disebabkan saya tak pernah buat GA, Segmen dan Contest, sempena nak raya ni walaupun baru 6 Ramadhan, saya nak bagi kad raya kat Top 20 Commentators. Nanti nama-nama kat bawah ni emailkan saya nama, alamat, url blog, phone no (terpulang pada individu). Send kat nurulhusnamohdhassan@gmail.com ye. Jangan malu jangan segan. Cepat hantar beramai-ramai =)



Yang dah potong-potong potong tu, diorang dah bagi details kat saya =)

79 comments:

  1. ya ALLAH..tak sgka plak dear.. tq sgt2..mmg tak hrp apa2 pon sbnrnya.. tq tau..t yui hntr detail =)

    ReplyDelete
  2. Replies
    1. jangan sedih2 keyrah. nanti anta details kat akak jugak k ;)

      Delete
  3. kalau bab dapat kad raya ni, memang tak segan kak..huhu.. thanks kak...jap lagi saya bagi detail tau..^__^

    ReplyDelete
  4. huhuhuhuhuhuhu knp kah nm aku tidak ada skaliii??? huhuhu

    ReplyDelete
    Replies
    1. bagi la details sue sekali. boleh je dik ;)

      Delete
  5. apa? aku dpt kad raya? yeayyyy!! sekarang jugak aku email kat ko...
    tengs dear....

    ReplyDelete
  6. ala... Ros tak dapat..huhuhu.. nak jugak..nak jugak..

    ReplyDelete
    Replies
    1. hehhe.. eh, betul ni?.. Ros anta ye :)

      thanx HUsna :)

      Delete
    2. Husna, Ros dah email tau :)

      malu pulak rasa... hehehe

      Delete
    3. hehe. takpe la ros, takde hal la :)

      saya dapat dah, tunggu ye kad raya dari saya :)

      Delete
  7. wah syiokknyaaaaaaaa. hehehe.

    wana dah bagi details dah kat email. hik hik

    thankssssss :)

    ReplyDelete
  8. Aloh2, trharunye...nti CiM bls kad awk jg yea.
    Tq Dior★

    ReplyDelete
    Replies
    1. Husna, dah email.
      Cute nye dia...yg tkde dlm list pun boleh dpt. Nicè jer

      Delete
  9. Replies
    1. xpela dik..segan kitew.. hehehe

      Delete
    2. hihi. takde pela. send je. rezeki jangan ditolak. saya tunggu ni saya tunggu :)

      Delete
    3. dik..tnpa segan silunya, akak dh anta alamat kt emel awk.. ahaks.. mekaseh!!!

      Delete
  10. wahh nama ayu tersenarai..ok2 sekarang jugak ayu send..hehe..tq dear..salam 6 ramadhan ;-)

    ReplyDelete
  11. dengan sepantas kilat kakak ku! hikhikhikhik the flash pun kalah huhuhu

    ReplyDelete
  12. wah...bestnyer...tringat zaman kecik2 dulu2 main balas2 kad rayer ni,...hehe

    ReplyDelete
    Replies
    1. hehe. tu la. send la jugak kat email saya ;)

      Delete
  13. wah tak sangka la pulak...toce2x...

    ReplyDelete
    Replies
    1. sangka la kak. hehe. send ye, saya tungguuuuu :)

      Delete
    2. Mana kad rayanye..akak tunggu ni, takde pu...hehe..husna akak baru je emailkan nama dan alamat..chek inbox ye...

      Delete
    3. datang menyemak...:)nasib baik dah bergaris...hehe..

      Delete
  14. wahhh. terbaik ar sis. da 10thun tak dpt kad rye.
    thanks sis .

    ReplyDelete
  15. terima kasih dik... akk dah email...

    ReplyDelete
  16. wah ramainya...alamk terlambat.uhuh

    ReplyDelete
  17. ok, nnti KA emailkan details yek

    ReplyDelete
  18. nanti saya emailkan malam ni yer :)

    ReplyDelete
  19. wah ^^ ye ke... akan emailkn semua tu..dah lama xdpt kad raya ^^

    ReplyDelete
  20. rajinye...dah lama tak dapat kad raya sbb skarang trend sms n tag kat fb je :(

    ReplyDelete
  21. Replies
    1. ok.. sye tguuuu..lame dah xpos kad rye,last zaman sek dlu2..

      Delete
  22. Wah untungnya depa yg dapat tu...

    ReplyDelete
  23. bestnye.. tahniah pd yg tercalon tu..hihi.. tgu turn sy masuk list plak.. hehehe

    ReplyDelete
  24. Alhamdulillah..nanti akak emailkan

    ReplyDelete
  25. baru hari ni dpt buka blog..Alhamdullilah dpt kad raya..hihi..nnti sy emailkan detail kan..:)

    tq ya..:)

    ReplyDelete
  26. salam Nurul Husna
    wah tahniah ye buat rakan blogger yg terpilih
    akak first time masuk sini,:)

    ReplyDelete
  27. dik,emailkan nama,alamat n no fon ke usyarni[at]gmail[dot]com. Ada hadiah misteri :)

    ReplyDelete
  28. bagus tol husna wat camni..kad raya sekarang makin dilupakan..dulu akak kemain sedih bila era kad raya ni dah takde..sebab masa sekolah dulu..pantang dapat kad raya terus tampal kat dinding rumah hehe..

    ReplyDelete
  29. bestnya yg lain dapat kad raya.nak jugak boleh?
    hihi.
    salam ramadhan~

    ReplyDelete
  30. wah dah lma tk dapt kad raya

    ReplyDelete
  31. tak tersenarai lah pulak :( haha

    ReplyDelete
  32. Akak dah email..sorry sangat lambat email..thank you yer :)

    ReplyDelete
  33. alaaaa bestnyeee! dah lama takd apat kad raya since ade facebook ni kan. :)

    ReplyDelete
  34. thanks husna..

    akak dah bagi detail :-)

    zarina_naniey@yahoo.com.my

    ReplyDelete
  35. akak kite nak pos kad raya jugak kat akak.
    akak email alamat kat kite eh.

    syazwanajamal@hotmail.com

    hehehe

    ReplyDelete
  36. eh ada jgk teratak hati ye..sorry baru start bw selepas brcuti lama ni..hehe..

    ReplyDelete
  37. Bila lah yana nak jadi top commenters pulak kan ?:) hehehe.

    ReplyDelete