Friday, 13 July 2012

Terima Kasih & Maaf

Assalamualaikum w.b.t =)

Sebelum saya taip panjang lebar, saya nak sampaikan ucapan terima kasih dari kakak untuk korang semua sebab wish dan doa untuk dia. Mintak maaf sebab saya tak dapat nak singgah blog korang semua. Yang mana sempat, saya akan singgah dan tinggalkan komen. Pada siapa-siapa yang follow saya tapi saya tak follow balik, tolong inform saya atau tinggalkan link ye. Mana tahu ada yang saya terlepas pandang. Rasa serba salah kalau orang datang blog saya tapi saya tak singgah balik dan follow blog diorang. Ibaratnya macam orang datang rumah kita tapi kita tak layan. Saya tak nak jadik macam tu. Saya bukan sombong tapi kelapangan masa tu tak ada. Lagi satu kalau yang saya tak follow balik, maknanya pc ni ada masalah sebab bila saya bukak blog korang tiba-tiba access restricted. Apo kono eh jang? Saya pun tak tahu kenapa jadi macam tu. Tapi saya dah buat list blog-blog yang jadik macam tu =) Mintak maaf banyak-banyak ye semua. Saya hargai dan sayang korang semua. Kalau ada komen kat blog korang dari saya, macam ni la cara yang saya buat.

1) Orang yang tinggalkan komen kat blog saya, saya akan singgah balik blog dia. Cara ni paling cepat saya rasa.
2) Saya akan tengok kat shoutbox ada tak orang-orang baru yang singgah.
3) Saya akan tengok all blog updates kat dashboard.
4) Kalau betul-betul lapang, saya akan tengok satu-satu blog ikut turutan nama sampai habis.

37 comments:

  1. Wah cayalah...tu yg rajin menyinggah ni bila dpt kenal orang tak sombong mcm husna (puji lebey, bodek ;p)

    ReplyDelete
    Replies
    1. oo bodek ye.. nak kena cik lala ni.. :)

      Delete
    2. yelah..berbaloi datang sini....
      kalau bagi coki2, diamlh nti...

      Delete
  2. thanks.. samelah.. datang je kat blog nurlyla.. ade masa, pasti akan dijenguk.. best tak mlis khwin akak?

    ReplyDelete
  3. mmg slalu singgah kt belog sis ne cuz sis nurul sgt2 friendly :)

    ReplyDelete
  4. same la kite, yg 1st sy jejak sape2 yg komen sy, bw n tgok dashboard.. tp yg ke4 tu sy x buat.. wpun sehari, 1/10 dr semua blog tu belom tentu abes sbb byk sgt :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. yang no 4 tu memang kalau betul2 lapang baru leh terjah semua. ambil masa 2 3 hari jugak :)

      Delete
  5. Sy pn bw camtu..biasanya yg no.1 tu la sbb tk byk masa ada..

    ReplyDelete
  6. sama la..sy pun tetap akan singgah sesiapa yg sudi menyinggah blog sy itu..antara cepat atau lambat jer..:)

    ReplyDelete
    Replies
    1. kalau bz sangat saya sempat publish comment je, kalau dah free baru saya tengok balik ;)

      Delete
  7. no 1 tu mmg selalu buat.no 4 tu jarang2.hehe

    ReplyDelete
    Replies
    1. no 4 tu kalau nak buat memang amik masa berhari jugak ;)

      Delete
  8. ros pun suka singgah sini :)

    rajin ek Husna ni.. cara 1,2,3 tu memang Ros slalu amalkan gak :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. mekasih singgah blog yang takde pape ni :)

      rajin kalau tak bz, kalau bz sempat publish comment je :)

      Delete
  9. hye dear
    thnks singgah blog kite jugak.
    slm kenal.

    ReplyDelete
  10. Rajinnye husna.thnx slalu singgah blog akak :)

    ReplyDelete
  11. akak memang sangat rajin tinggalkan komen..:)

    ReplyDelete
  12. ala..bz kan, faham.. =)

    no worries dear..

    ReplyDelete
  13. tq juga sebab husna selalu jgk blog KA yek!

    ReplyDelete
  14. tak pe dear..utamakan yg penting dulu..ayu menunggu..hihi

    ReplyDelete
  15. Alahh dear, buszy2 pun masih nmpk brkeliaran d blog rakan2. Its oke, family first, and u to kena take care jgn kelam kabut. Kami d sini tk ke mana dan tk mungkin lupakn u. Ok darling

    ReplyDelete
  16. ok saya sedang ambil turn ha ha ha..ok gurau k..saya pun buat yg sama juga.. :)

    ReplyDelete
  17. haha same la..kalau ade masa sebulan skali mst view all blog yang edy follow kat dashboard.mmg letey nak bukak semua.hehe

    ReplyDelete
  18. =) ,,

    sama lah kita .. review balik sape yg pernah komen dah gi blog dia.

    ReplyDelete