Thursday, 12 July 2012

Wedding Day : My Sister

Assalamualaikum w.b.t =)

Alhamdulillah dengan izin Allah majlis berjalan dengan lancar. Dengan 2 kali lafaz kakak saya sah jadi isteri orang pada umur 30 tahun. Lepaslah tanggungjawab ayah pada kakak saya. 7 tahun rumah sunyi tanpa kenduri kahwin, 7 tahun jugak mak ayah tunggu anak-anak kahwin. Sekarang mak ayah boleh senyum gembira dan tak risau fikir pasal anak-anak. Thank you Allah =)

 Akad Nikah (07 Julai 2012)

Majlis Bersanding (08 Julai 2012)

59 comments:

  1. cntiknya.. tahniah kpd kakak dan suami..

    ReplyDelete
    Replies
    1. mekasih yui, nanti saya sampaikan kat kakak ;)

      Delete
  2. alhamdulillah. tahniah pada pengantin :)

    baju melayu lelaki tu versi moden ke?
    hehe

    ReplyDelete
    Replies
    1. ye kot. hehe. baju silver tu diorang jahit biasa je, yang hitam tu macam coat. oo dah plan ye.. ;)

      Delete
  3. Semoga berpanjangan kasih dan jodoh mereka hingga ke syurga. :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. mekasih kakcik, nanti saya sampaikan kat kakak :)

      Delete
  4. tahniah ye untuk kakak Husna n her asbend :)

    Psst..cantik baju nikah tu :) suke2..

    ReplyDelete
    Replies
    1. mekasih bagi pihak kakak ;)

      baju nikah tu sewa, baju akad nikah kakak jahit :)

      Delete
    2. Husna, rose ada tag Husna untuk satu segmen.. jom la join :)

      Delete
    3. insyaAllah kalau ada kelapangan saya join ;)

      Delete
  5. yelah..lepas ni adik dia pulak ikut jejak langkah kakak kan...

    ReplyDelete
    Replies
    1. insyaAllah. kalau saya kawen cik lala kena datang ye ;)

      Delete
    2. kena jemput dan publish kad...
      Insyllh...

      Delete
    3. saya pos terus kad kat cik lala kalau camtu :)

      Delete
  6. cantiknye kakak awak . .baju dia pun cantek ;)

    ReplyDelete
    Replies
    1. baju akad nikah buat sendiri, baju sanding sewa :)

      Delete
  7. cantiknya pengantin...:) selamat pengantin baru...

    ReplyDelete
    Replies
    1. mekasih, wakil kakak :) nanti anis kena datang pahang jugak tau :)

      Delete
  8. cantik kakak husna..tahniah untuk kakak husna..

    ReplyDelete
  9. berserinya pantin baru ni..
    btw, selamat pengantin baru to ur sis..
    dgn ucapan.. adiknya biler plak.. hehehhe!!!

    ReplyDelete
    Replies
    1. mekasih bagi pihak kakak :)
      saya akan datang tapi tak tahu bila. hehe

      Delete
  10. cantik nya kakak husna...tahniah untuk kakak husna n suami...:)

    ReplyDelete
    Replies
    1. mekasih, nanti saya sampaikan kat kakak ;)

      Delete
  11. blog ni pon kawin jugak.hehehe
    tahniah!!!
    selmat pgntin bru

    ReplyDelete
  12. tahniah utk akak nyer... semoga berkekalan hinga ke akhir hayat.. mana gambar adik pantin nyer...

    ReplyDelete
    Replies
    1. mekasih untuk pihak kakak :) gambar adiknya next entry. hehe

      Delete
  13. Replies
    1. tak banyak sangat pun gambo dengan famili. nanti saya update next entry :)

      Delete
  14. cantiklah kak husna.. mekap dia pun tak nampak tebal. :-)

    ReplyDelete
  15. tahniah..alhamdulillah sampai jodohnya..semoga bahagia ke akhir hayat..

    ReplyDelete
    Replies
    1. alhamdulillah, jodoh dah sampai, tapi lambat :)

      Delete
  16. wah cantik kakak husna tu ye.. tahniah

    ReplyDelete
    Replies
    1. alhamdulillah, cantik tu milik Allah. mekasih :)

      Delete
  17. cantik la kakak sis....berseri2 pengantin..hidung mancung

    ReplyDelete
  18. syukur alhamdulilah. .brtemu jgk dia dgn jodoh di. .smoga kekal hingga ke akhir hayat

    ReplyDelete
  19. congratez ur sister n her husband :)

    ReplyDelete
  20. cantiknya kakak..matanya memukau..:)

    semoga pasangan berbahgia selalu hingga ke akhir hayat..

    ReplyDelete
    Replies
    1. pakai contact lense tu yang memukau tu. hehe

      mekasih doakan kakak saya :)

      Delete
  21. cantik!!! selamat pengantin baru ;)

    ReplyDelete
  22. wow cantiknye pengantin..gojess!!
    semoga berkekalan le hendanye ye ^__^ bahagia hingga ke akhirrrrr hayaaatt!!

    ReplyDelete
    Replies
    1. sok cendol pun gojes jugak kalau jadik pengantin ;)

      amin... mekasih doakan kakak ;)

      Delete
  23. cantiknyeeee macam retiss...match pulak ijau ngan silver kann...

    ReplyDelete
    Replies
    1. tu la.. saya ingat hari tu cam pelik je. hehe

      Delete
  24. pengantin cantik.
    congrants for ur sista

    ReplyDelete
  25. cantiknya kakak awak..selamat pengantin baru :)

    ReplyDelete
  26. Barakallah buat pengantin... comeynye pengantin tu..adik pengantin pun mesti comey...hehe..

    ReplyDelete
  27. Selamat pengantin baru utk kakak husna

    ReplyDelete
  28. cntik gak kan kdg2 hitam...hee jrg org buat.kak edy dlu pon hitam merah.hehehe

    ReplyDelete
  29. cantik nyer your sis... loe it :) anyway selamat pengantin baru...heh ^_^

    ReplyDelete